Здравейте,колеги обмислям покупка на Алфа-GT.По принцип съм фен на бензиновите мотори.Интересуват ме плюсовете и минусите на този автомобил,цена на подръжката,колко би ми струвало първоначалното обслужване на автомобила и др.по специфични въпроси относно този модел.Кои са най-често срещаните дефекти.Питането ми е относно бензиновите мотори: 1.8 и 2.0,но ще бъда благодарен да получа и отговори за сполучливи дизелови мотори.Харесва ми доста визията и излъчването на този модел.Колеги ще очаквам с нетърпение вашите отговори и препоръки на какво да обърна внимание при покупката на такъв автомобил.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на Алфа-GT
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Иво Маринов Покажи съобщениеЗдравейте,колеги обмислям покупка на Алфа-GT.По принцип съм фен на бензиновите мотори.Интересуват ме плюсовете и минусите на този автомобил,цена на подръжката,колко би ми струвало първоначалното обслужване на автомобила и др.по специфични въпроси относно този модел.Кои са най-често срещаните дефекти.Питането ми е относно бензиновите мотори: 1.8 и 2.0,но ще бъда благодарен да получа и отговори за сполучливи дизелови мотори.Харесва ми доста визията и излъчването на този модел.Колеги ще очаквам с нетърпение вашите отговори и препоръки на какво да обърна внимание при покупката на такъв автомобил.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
Тук има мноого за JTS-a http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67461EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Все ми се струва, че малко се преувеличават проблемите на JTS-a.
За мен когато се купува кола с две врати с визията на ГТ, то тя трябва да бъде 200+ коне.
Имах удоволствието да покарам една 3.2 и си остана спомен.
Но този двигател си бие голям разход за гориво.
Всичко останало е компромис.
Мисля, че окачването е евтино, но само ако правиш компромис с частите.
Красива е много, има една във форума синя, 1.8 е и е доста красива, предполагам и добре гледана. Ако още се продава де."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment